Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Κυκλοφόρησε trailer για την σειρά His Dark Materials


Το HBO κυκλοφόρησε και επίσημα νέο trailer για την πρώτη σεζόν του His Dark Materials, το οποίο θα είναι τηλεοπτική μεταφορά της επιτυχημένης τριλογίας φαντασίας του Philip Pullman, με τα HBO και BBC να προβάλλουν την σειρά σε ΗΠΑ και ΗΒ και τις Bad Wolf και New Line Cinema να είναι στην παραγωγή.

Ο Jack Thorne γράφει και ο Tom Hooper σκηνοθετεί και η υπόθεση ακολουθεί την Lyra, μια φυσιολογική φαινομενικά  αλλά γενναία νεαρή γυναίκα από ένα άλλο κόσμο, που στην προσπάθεια της να βρει τον φίλο της που έπεσε θύμα απαγωγής, θα ανακαλύψει μια σατανική πλοκή που αφορά κλεμμένα μωρά, και θα πρέπει να καταλάβει τι ακριβώς είναι το φαινόμενο Dust. Στο ταξίδι της θα συναντήσει τον Will, ένα αποφασιστικό νεαρό και γενναίο αγόρι.


Οι Dafne Keen, James McAvoy, Ruth Wilson και Lin-Manuel Miranda είναι τα αστέρια της σειράς ενώ ρόλο έχουν πάρει και οι Anne-Marie Duff, Clarke Peters, Ariyon Bakare, Will Keen, Ian Gelder, Georgina Campbell, Lucian Msamati, James Cosmo, Ruta Gedmintas, Mat Fraser, Geoff Bell, Simon Manyonda, Lewin Lloyd, Daniel Frogson και Tyler Howitt.

Το HBO ανακοίνωσε ότι θα πάρει μέρος στην παραγωγή τον Σεπτέμβριο όταν και το BBC πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα Northern Lights, The Subtle Knife και The Amber Spyglass. Ειδικοί παραγωγοί θα είναι οι Dan McCulloch, Jane Tranter και Julie Gardner της Bad Wolf, οι Philip Pullman, Jack Thorne, Tom Hooper, Deborah Forte, Toby Emmerich και Carolyn Blackwood της New Line Cinema και οι Ben Irving και Piers Wenger του BBC One.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου