Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Το Hulu θα ετοιμάσει τηλεοπτική μεταφορά για το Eye of the Dragon


Μπορεί το Game of Thrones να είναι έτοιμο να πει αντίο και επίσημα στους τηλεθεατές στις επόμενες μέρες, και σίγουρα θα είναι το πιο πολυσυζητημένο θέμα των ημερών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η επική φαντασία τελειώνει στο Westeros.

Και από ότι φαίνεται όλα τα κανάλια ψάχνουν την απάντηση (το Amazon έχει μάλλον την καλύτερη με το Lord of the Rings) με το Hulu και την Fox να κινούνται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του βιβλίου φαντασίας του Stephen King, Eye of the Dragon, που είχε κυκλοφορήσει το 1984. Το Hulu έδωσε παραγγελία πιλότου για το project με βάση το βιβλίο του 1984 και ο Seth Grahame-Smith (Lego Batman Movie) θα γράψει το πιλοτικό επεισόδιο και θα έχει χρέη showrunner. Η Apple διεκδίκησε την σειρά αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στο Delain και αφορά την ιστορία δύο πριγκίπων που είναι αδέλφια, και θέλουν να ανεβούν στο θρόνο.  Στην ιστορία ο μάγος του Βασιλιά Roland, Flagg, θα δει την δύναμη του να απειλείται όταν η Βασίλισσα Sasha θα φέρει στο κόσμο τον Peter, κληρονόμο του θρόνου. Όταν θα μείνει έγκυος με το δεύτερο της παιδί, ο Flagg θα πείσει την μαία που την φροντίζει να την τραυματίσει θανάσιμα ενώ τον Βασιλιά τον δηλητηριάζει και θα παγιδέψει τον πρώτο γιο. Επίσης το νεαρότερο γιο, τον  Thomas, προσπαθεί να τον φέρει σε αντιπαράθεση με τους άλλους.

Η κινηματογραφική προσπάθεια δεν πέτυχε και πλέον θα πάρουν τον τηλεοπτικό δρόμο. Δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή για την σειρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου