Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Τελείωσαν τα γυρίσματα του Godzilla vs. Kong


Ο σκηνοθέτης του Godzilla vs. Kong, Adam Wingard ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος είναι ιδιωτικός, πως ολοκληρώθηκε η παραγωγή της ταινίας.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Σε μια εποχή που τα τέρατα περπατούν στη Γη, ο αγώνας της ανθρωπότητας για το μέλλον της θέτει τους Godzilla και Kong σε μια πορεία σύγκρουσης που θα δει τις δύο ισχυρότερες δυνάμεις της φύσης στον πλανήτη να συγκρούονται στην θεαματική μάχη του αιώνα. Καθώς η Monarch ξεκινάει μια επικίνδυνη αποστολή σε ανεξερεύνητο έδαφος και αποκαλύπτει ενδείξεις για την προέλευση των Τιτάνων, μια ανθρώπινη συνωμοσία απειλεί να εξαφανίσει τα πλάσματα, τόσο καλά όσο και κακά, από προσώπου γης για πάντα.
Το Godzilla vs. Kong πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 13 Μαρτίου του 2020. Ο Adam Wingard σκηνοθετεί την ταινία από σενάριο του Terry Rossio. Το καστ αποτελούν οι Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Demian Bichir, Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Eiza Gonzalez, Jessica Henwick, Shun Oguri, και Lance Reddick.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου