Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Η Camren Bicondova ανάφερε τους λόγους που δεν θα την δούμε στο φινάλε του Gotham


Η Camren Bicondova ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μία επιστολή, με την οποία εξηγεί τους λόγους δεν θα συμμετέχει ως Selina Kyle στο τελευταίο επεισόδιο του Gotham.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Όταν ο νεοσύλλεκτος ντετέκτιβ του Γκόθαμ Σίτυ Τζέιμς Γκόρντον- αφοσιωμένος να επαναφέρει τη μητρόπολή του πίσω στο ένδοξο παρελθόν της- αναλαμβάνει την υπόθεση του φόνου ενός κοσμικού ζευγαριού, υπόσχεται στον γιο τους που επέζησε, Μπρούς Γουέιν, ότι θα βρει τους δολοφόνους τους. Η εμμονή του αυτή θα του κοστίσει ακριβά-και θα αποτελέσει την αρχή της δημιουργίας του αδυσώπητου και συναρπαστικού κόσμου του Γκόθαμ.
Δημιουργός του Gotham είναι ο Bruno Heller, ο οποίος έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Danny Cannon, John Stephens, Ben Edlund και Ken Woodruff. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Primrose Hill Productions, DC Entertainment και Warner Bros. Television. Οι Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Camren Bicondova και Cory Michael Smith έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου