Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

Τρία καινούργια poster για το Pokemon Detective Pikachu


Οι Warner Bros. και Legendary μέσω Instagram μας παρουσίασαν τις τρεις νέες προωθητικές αφίσες του Pokemon Detective Pikachu, το οποίο θα έχει ως βάση το ομώνυμο ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η ιστορία ξεκινά όταν ο ατσίδας ντετέκτιβ Χάρι Γκούντμαν εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Τιμ να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Χάρι, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, λατρευτός σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ο Τιμ και ο Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο. Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της πόλης Ράιμ - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα - και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.
Το Pokemon Detective Pikachu είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Μαΐου από την Tanweer. Ο Rob Letterman σκηνοθετεί από σενάριο των Nicole Perlman και Alex Hirsch. Οι Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe, Bill Nighy, Chris Geere, Suki Waterhouse, Rita Ora και Omar Chaparro βρίσκονται στο καστ.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη POKÉMON Detective Pikachu (@detectivepikachumovie) στις

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου