Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Έγραψε ιστορία το Aquaman


Εδώ και μερικές ώρες το Aquaman είναι η πιο εμπορική ταινία του DCEU καθώς έφτασε τα 887.6 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office αφήνοντας στην δεύτερη θέση το Batman v Superman: Dawn of Justice, ενώ ξεπέρασε το The Dark Knight Rises όσον αφορά τις περισσότερες εισπράξεις στο διεθνές box office ως φιλμ της DC Comics.

Σήμερα το έργο θα περάσει τα 900 εκατομμύρια δολάρια και τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σπάσει το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου. Η ταινία στο Αμερικανικό box office έχει συγκεντρώσει 238.3 εκατομμύρια δολάρια και στο διεθνές έχει μαζέψει 649.3 εκατομμύρια δολάρια.

Η σύνοψη του φιλμ είναι εξής:
Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε... Να γίνει ένας βασιλιάς!
Tο Aquaman έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου του 2018 από την Tanweer. Ο James Wan σκηνοθετεί από σενάριο των Will Beall και David Leslie Johnson-McGoldrick. Στο καστ βρίσκονται οι Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Nicole Kidman και Ludi Lin.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου