Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ο Booster Gold θα εμφανιστεί στο Blue Beetle;


Το Geeks WorldWide δημοσίευσε την φήμη πως ο Booster Gold θα έχει μικρό ρόλο στην αυτόνομη ταινία του Blue Beetle που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης από την Warner Bros. Pictures και έχει για σεναριογράφο τον Gareth Dunnet-Alcocer.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Jaime Reyes είναι ένας έφηβος από το Ελ Πάσο του Τέξας και ένα βράδυ ένα κομμάτι εξωγήινης τεχνολογίας που ονομάζεται σκαραβαίος ενσωματώνεται στην σπονδυλική του στήλη. Ο Jaime μετά από πειραματισμούς δημιουργεί πανοπλία και όπλα ενώ έχει την δυνατότητα να πετάει. Με την στολή καταπολεμάει το έγκλημα ως Blue Beetle. Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο Charles Nicholas Wojtkoski και έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο τεύχος του Mystery Men Comics τον Αύγουστο του 1939.

Ο Booster Gold aka Michael Jon Carter ήταν αθλητής του American Football, του οποίου η καριέρα του καταστρέφεται από την αγάπη του για τον τζόγο. Με την φήμη του να έχει αμαυρωθεί, ο Carter κλέβει υπερηρωικά κειμήλια και ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να γίνει διάσημος υπερήρωας. Αν και ξεκίνησε αλαζόνας, ο Booster έγινε τελικά ένα πραγματικός ήρωας. Οι Booster Gold και Blue Beetle στα κόμικς είναι στενοί σύμμαχοι και συνεργάζονται συχνά ενώ είναι μέλη της Justice League.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου