Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Τηλεοπτική μεταφορά για το graphic novel Six


Η Circle of Confusion TV Studios των Circle of Confusion και ITV Studios America με τα Amazon Studios για να αναπτύξουν το Thirteen, ένα ωριαίο δραματικό πρότζεκτ με βάση το graphic novel των Mike Oeming και Dan Berman "Six" που έχει κυκλοφορήσει από την Image Comics.

Ο Stefan Jaworski (Those Who Kill) θα γράψει το σενάριο της πιθανής σειράς και ο Michael Dinner (Justified) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του πιλότου. Το Thirteen είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας για μια βάναυση πράκτορα η οποία έρχεται στην Γη για να εντοπίσει και να φέρει πίσω 12 εξωγήινους αποστάτες. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών της, αρχίζει να βιώνει το ίδιο πράγμα που μολύνει τους άλλους - το ανθρώπινο συναίσθημα. Αισθάνεται χαρά, θυμό, αγάπη και μίσος για πρώτη φορά στη ζωή της, αποφασίζει να μείνει στη Γη για να βρει την αλήθεια που οι δώδεκα αναζητούν, προτού η συναισθηματική της αφύπνιση την μεταμορφώσει και τελικά την καταστρέψει.

Ο Stefan Jaworski για την φετινή χρονιά έχει την τηλεοπτική σειρά Tinka og Kongespillet και για το μέλλον έχει την ταινία Shookum Hills. Ο Michael Dinner για το 2018 έχει ένα επεισόδιο του Sneaky Pete και τον πιλότο του L.A. Confidential. Για το 2019 έχει ένα επεισόδιο του Blood & Treasure.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου