Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Νέο trailer για την τελευταία σεζόν του Gotham


Το Fox πριν από λίγη ώρα έδωσε στην δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο τρέιλερ της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του Gotham, η οποία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιανουαρίου του 2019.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Όταν ο νεοσύλλεκτος ντετέκτιβ του Γκόθαμ Σίτυ Τζέιμς Γκόρντον- αφοσιωμένος να επαναφέρει τη μητρόπολή του πίσω στο ένδοξο παρελθόν της- αναλαμβάνει την υπόθεση του φόνου ενός κοσμικού ζευγαριού, υπόσχεται στον γιό τους που επέζησε, Μπρούς Γουέιν, ότι θα βρεί τους δολοφόνους τους. Η εμμονή του αυτή θα του κοστίσει ακριβά-και θα αποτελέσει την αρχή της δημιουργίας του αδυσώπητου και συναρπαστικού κόσμου του Γκόθαμ.
Δημιουργός του Gotham είναι ο Bruno Heller, ο οποίος έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Danny Cannon, John Stephens, Ben Edlund και Ken Woodruff. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Primrose Hill Productions, DC Entertainment και Warner Bros. Television. Οι Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Camren Bicondova και Cory Michael Smith έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου