Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Βρέθηκε ο κακός του Bad Boys 4 Life


Ο Jacob Scipio πήρε τον ρόλο του κύριου ανταγωνιστή στο Bad Boys 4 Life ενώ η Paola Nunez έκλεισε να συμπρωταγωνιστήσει. Στο καστ βρίσκονται οι Will Smith, Martin Lawrence, Joe Pantoliano, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens και Charles Melton.

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 17 Ιανουαρίου του 2020 και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα.Οι Adil El Arbi και Bilall Fallah έχουν αναλάβει την σκηνοθεσία, με τον Chris Bremmer να έχει γράψει το πιο πρόσφατο προσχέδιο σεναρίου. Οι Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad και Smith θα έχουν χρέη παραγωγού και οι Barry Waldman, Mike Stenson, Chad Oman και James Lassiter θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Ο Jacob Scipio για την φετινή χρονιά έχει την δεύτερη σεζόν του Damned και τις ταινίες Hunter Killer και Strike. Για το 2019 έχει το The Strangers και για το μέλλον έχει κλείσει στο We Die Young. Αυτό την περίοδο είναι στα γυρίσματα του The Outpost. Η Paola Nunez για το 2018 έχει πέντε επεισόδια του The Son και το La Boda de la Abuela. Για το 2019 έχει ένα επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του La Reina del Sur.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου