Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Η Marvel προσέγγισε τον Adam McKay για να σκηνοθετήσει το Guardians of the Galaxy Vol. 3


Ο Adam McKay ήταν καλεσμένος στο podcast του Josh Horowitz "Happy Sad Confused" και αποκάλυψε πως η Marvel του έκανε πρόταση για να αναλάβει την σκηνοθεσία του Guardians of the Galaxy Vol. 3. Ο James Gunn έχει γράψει το σενάριο της ταινίας, στο οποίο αναμένεται να γίνουν διορθώσεις από άλλο συγγραφέα.

Η υπόθεση του GOTG Vol.2 είναι η εξής:
Στη νέα περιπέτεια της Marvel, «Οι Φύλακες του Γαλαξία 2», οι Φύλακες θα χρειαστεί να παλέψουν για να κρατήσουν τη νεοσύστατη οικογένειά τους ενωμένη, όσο ξεδιαλύνεται το μυστήριο σχετικά με την πραγματική καταγωγή του Peter Quill.
Το Guardians of the Galaxy Vol. 2 έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Μαΐου του 2017 από την Feelgood Entertainment και στο έργο πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan και Kurt Russell. Ο James Gunn σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο. Το φιλμ με προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια δολάρια καταφέρει να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 863.6 εκατομμυρίων δολαρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου