Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Ο Adam McKay θέλει να σκηνοθετήσει ταινία για τον Silver Surfer


Ο Adam McKay στο podcast του Josh Horowitz "Happy Sad Confused" εξέφρασε την επιθυμία του να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη στην αυτόνομη ταινία του Silver Surfer. Αξίζει να αναφέρουμε τα κινηματογραφικά δικαιώματα του χαρακτήρα θα επιστρέψουν στην Marvel μόλις ολοκληρωθεί η εξαγορά της Twentieth Century Fox από την Disney.

Στα κόμικς ο Silver Surfer είναι γαλαξιακός ταξιδευτής, ο οποίος διασχίζει τον γαλαξία με ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός πάνω σε μια άθραυστη σανίδα του σερφ. Διοχετεύει κοσμική ενέργεια για να αυξάνει τη δύναμη, να θεραπεύει τους άλλους και να αναδομεί την ύλη. Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο Jack Kirby και έκανε το ντεμπούτο στο Marvel Universe τον Μάρτιο του 1966 στο 48ο τεύχος του The Fantastic Four. Κινηματογραφικά ο Silver Surfer εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2007 στο Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer.

Ο Adam McKay για την φετινή χρονιά έχει ως σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός το Vice. Ως παραγωγός έχει το Holmes & Watson και ως μελλοντικά πρότζεκτ με την ιδιότητα του παραγωγού έχει τα Booksmart, Crook County, Toni Erdmann, The Hustlers at Scores, The 100 Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared, Hansel & Gretel: Witch Hunters 2 και Bad Blood. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου