Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Πάνω από ένα δις οι εισπράξεις του Star Wars: The Last Jedi


Το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου στο παγκόσμιο box office έσπασε σήμερα το Star Wars: The Last Jedi. Η νέα ταινία του franchise μέχρι στιγμής έχει εισπράξεις της τάξεως των 1.04 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα 517.1 εκατομμύρια δολάρια να προέρχονται από το Αμερικάνικο box office και τα 523.3 εκατομμύρια δολάρια από το διεθνές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.
Το Star Wars: The Last Jedi έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 14 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment. O Rian Johnson σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Benicio del Toro, Laura Dern, Anthony Daniels, Gwendoline Christie και Andy Serkis.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου