Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ο οδηγός μας για τις ταινίες του 2018


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιμελούμαι τον οδηγό για τις ταινίες του νέου έτους που απασχολούν την θεματολογία του Super Hero News. Αρχικά είχα την πρόθεση φέτος να τον κάνω με διαφορετικό τρόπο, ο οποίος όμως θα ήταν αρκετά χρονοβόρος, όποτε η συγκεκριμένη ιδέα εγκαταλείφθηκε γρήγορα και αποφάσισα να πάω με την πεπατημένη. Η σειρά των έργων και πάλι έχει γραφτεί με βάση την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

The Death Of Stalin


Το The Death of Stalin είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου graphic novel των Thierry Robin και Fabien Nury που φέρει την υπογραφή του Armando Iannucci (Veep). Το κόμικ κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ.

Σκηνοθεσία: Armando Iannucci.
Σενάριο: Armando Iannucci, David Schneider, Ian Martin και Peter Fellows.
Καστ: Steve Buscemi, Simon Russell Beale, Paddy Considine, Rupert Friend, Jason Isaacs, Michael Palin, Andrea Riseborough και Jeffrey Tambor.
Πρεμιέρα: 4 Ιανουαρίου.
Διανομή: Odeon.

Σύνοψη:
Το εσωτερικό πολιτικό τοπίο της Σοβιετικής Ρωσίας τη δεκαετία του ’50 παίρνει μία «μαύρη» κωμική μορφή στη νέα ταινία του βραβευμένου με Έμμυ και υποψήφιου για Όσκαρ σεναριογράφου/σκηνοθέτη, Αρμάντο Ιανούτσι. Τη νύχτα της 2ας Μαρτίου του 1953, ένας άνδρας πεθαίνει. Ένα τρομαχτικό εγκεφαλικό επεισόδιο ταράζει ολόκληρο το σώμα του. Γεμίζει σάλια και λερώνει τον εαυτό του. Πρόκειται να αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο κι αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου, η δουλειά του θα γίνει δική σου. Αυτός ο άνδρας δεν είναι άλλος από τον Ιωσήφ Στάλιν - δικτάτορας, τύραννος και Γενικός Γραμματέας της ΕΣΣΔ. «Ο Θάνατος του Στάλιν» είναι μία σάτιρα για τις ημέρες πριν από τις κηδείες του Εθνοπατέρα. Μέρες που ρίχνουν ένα σαρδόνιο φως σε όλη την τρέλα και την απάνθρωπη κατάσταση του ολοκληρωτισμού. Μέρες που δείχνουν όλους όσοι τον περιστοίχιζαν να μάχονται για να κληρονομήσουν την υπέρτατη εξουσία του. Και όλα βασίζονται σε αληθινά γεγονότα. Μία ταινία που συνδυάζει την κωμωδία, το δράμα, το πάθος και τις πολιτικές μανούβρες, «Ο Θάνατος του Στάλιν» είναι μία παραγωγή των Quad, Main Journey και Gaumont, σε σκηνοθεσία Αρμάντο Ιανούτσι και με παραγωγούς τους Γιαν Ζενού, Λορέν Ζιτούν, Νίκολας Ντουβάλ Ασακόφσκι και Κέβιν Λόαντερ. Βασισμένο στο γαλλικό graphic novel των Φαμπιάν Νουρί και Τιερί Ρομπάν.

Trailer:

Black Panther


Ο Black Panther μαζί με τον Spider-Man είχαν κλέψει τα φώτα στο Captain America: Civil War και η αυτόνομη ταινία του μας δίνει την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα και την  πατρίδα του την Wakanda.

Σκηνοθεσία: Ryan Coogler.
Σενάριο: Ryan Coogler και Joe Robert Cole.
Καστ: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Martin Freeman, Daniel Kaluuya, Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Florence Kasumba, Sterling K. Brown, Andy Serkis και John Kani.
Πρεμιέρα: 15 Φεβρουαρίου.
Διανομή: Feelgood Entertainment.

Σύνοψη:
Ο Black Panther των Marvel Studios ακολουθεί τον T'Challa, που μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Wakanda -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Όταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του T’Challa-βασιλιά -και Μαύρου Πάνθηρα- δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Wakanda, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.
Trailer:
 

Tomb Raider


Το Tomb Raider είναι το κινηματογραφικό reboot του ομώνυμου ηλεκτρονικού παιχνιδιού και αποτελεί συμπαραγωγή των Metro-Goldwyn-Mayer, Warner Bros. Pictures και GK Films. Η ταινία έχει ως βάση το video game του 2013.

Σκηνοθεσία: Roar Uthaug.
Σενάριο: Geneva Robertson-Dworet.
Καστ: Alicia Vikander, Walton Goggins, Dominic West, Daniel Wu και Hannah John-Kamen.
Πρεμιέρα: 15 Μαρτίου.
Διανομή: Tanweer.

Σύνοψη:
Η Λάρα Κροφτ είναι η ατίθαση κόρη ενός εκκεντρικού εξερευνητή, ο οποίος εξαφανίστηκε, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία. Στα 21 της πια, χωρίς κάποιο ουσιαστικό νόημα ή σκοπό στη ζωή της, η Λάρα περνάει τις μέρες της διασχίζοντας τους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου με το ποδήλατο της, ως ταχυμεταφορέας. Το νοίκι βγαίνει με δυσκολία, όπως άλλωστε και τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο, τα οποία συνήθως δεν παρακολουθεί. Αποφασισμένη να χαράξει τη δική της πορεία, αρνείται τα σκήπτρα της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του πατέρας της με το ίδιο πάθος που αρνείται να αποδεχθεί τον θάνατό του. Θέλοντας να αντιμετωπίσει τα γεγονότα και να προχωρήσει στη ζωή της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνιση του, η Λάρα θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει το θάνατό του. Πηγαίνοντας ενάντια στην τελευταία του επιθυμία, αφήνει ό,τι ήξερε πίσω της και ξεκινάει για τον τελευταίο γνωστό προορισμό του πατέρα της: έναν τύμβο σε ένα μυθικό νησί που μπορεί να βρίσκεται στα ανοιχτά της Ιαπωνίας. Η αποστολή της όμως, δεν θα είναι εύκολη. Και μόνο η μετάβαση στο νησί είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Το διακύβευμα για την Λάρα είναι τεράστιο, καθώς - ενάντια σε κάθε πιθανότητα και με μοναδικό όπλο το πολυμήχανο μυαλό της, την τυφλή πίστη της και το ατίθασο πνεύμα της - θα πρέπει να μάθει να ξεπερνά τα όριά της, ταξιδεύοντας προς το άγνωστο. Αν καταφέρει να επιζήσει της επικίνδυνης αυτής περιπέτειας, τότε ίσως ανοιχτεί μπροστά της μια νέα ζωή, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του Tomb Raider.
Trailer:

Ready Player One


Το Ready Player One είναι η live-action μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Ernest Cline. Ο Steven Spielberg συνεργάζεται ξανά με την Warner Bros. μετά την ταινία A.I. Artificial Intelligence. Το βιβλίο υπάρχει στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Πατάκη με τον τίτλο Αν είσαι έτοιμος, πάτα Enter. 

Σκηνοθεσία: Steven Spielberg.
Σενάριο: Ernest Cline και Zak Penn.
Καστ: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Mark Rylance, Simon Pegg, T.J. Miller, Hannah John-Kamen και Ben Mendelsohn.
Πρεμιέρα: 29 Μαρτίου.
Διανομή: Tanweer.

Σύνοψη:
Η ταινία διαδραματίζεται το 2045, με τον κόσμο στα όρια του χάους και της κατάρρευσης. Η ανθρωπότητα έχει βρει σωτηρία στο OASIS, ένα επεκτατικό σύμπαν εικονικής πραγματικότητας που δημιουργήθηκε από τον ευφυή και εκκεντρικό Τζέιμς Χάλιντεϊ (Μαρκ Ράιλανς). Όταν ο Χάλιντεϊ πεθαίνει, αφήνει την αμύθητη περιουσία του στο πρώτο άτομο που θα βρει ένα ψηφιακό Πασχαλινό αυγό, το οποίο έχει κρύψει κάπου στο OASIS, πυροδοτώντας έναν διαγωνισμό που καθηλώνει όλο τον κόσμο. Όταν ένας απίθανος νεαρός ήρωας με το όνομα Ουέιντ Ουότς (Τάι Σέρινταν) αποφασίζει να πάρει μέρος στο διαγωνισμό, παρασύρεται σε ένα ιλιγγιώδες κυνήγι θησαυρού που αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας μέσα σε ένα φανταστικό σύμπαν μυστηρίου, ανακαλύψεων και κινδύνων.

Trailer:

The New Mutants


Το The New Mutants είναι η πρώτη υπερηρωική τρόμου ταινία, με την 20th Century Fox να συνεχίζει να φέρνει το διαφορετικό στο είδος. Πριν το στούντιο αγοραστεί από την Disney ο Josh Boone είχε στα πλάνα του τριλογία κάτι που με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Σκηνοθεσία: Josh Boone.
Σενάριο: Josh Boone και Knate Gwaltney.
Καστ: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt και Alice Braga.
Πρεμιέρα: 12 Απριλίου.
Διανομή: Odeon.

Υπόθεση:
Η ιστορία των Νέων Μεταλλαγμένων, μίας ομάδας μεταλλαγμένων ηρώων που αποτελείται από τους πρώτους απόφοιτους της σχολής του Τσαρλς Ξαβιέ.

Trailer:

Avengers: Infinity War


Το Avengers: Infinity War μαζί με το Avengers 4 θα αποτελέσουν το peak του Κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και η μάχη των ηρώων με τον Thanos ήταν κάτι που περιμέναμε εδώ και χρόνια. H Marvel για άγνωστο λόγο μας παίδεψε αρκετά μέχρι να δημοσιεύσει το πρώτο προωθητικό τρέιλερ.

Σκηνοθεσία: Anthony Russo και Joe Russo.
Σενάριο: Stephen McFeely και Christopher Markus.
Καστ: Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Josh Brolin, Don Cheadle, Sebastian Stan, Gwyneth Paltrow, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Tom Hiddleston, Benicio del Toro, Idris Elba, Jon Favreau, William Hurt, Benedict Wong, Linda Cardellini, Danai Gurira, Leticia Wright, Florence Kasumba, Peter Dinklage, Bradley Cooper, Vin Diesel.
Πρεμιέρα: 26 Απριλίου.
Διανομή: Feelgood Entertainment.

Σύνοψη:
Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος  (Avengers: Infinity War) των Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.

Trailer:

Solo: A Star Wars Story


Από σαράντα κύματα πέρασε η δεύτερη ανθολογική ταινία του σύμπαντος του Star Wars καθώς κατά την διάρκεια των γυρισμάτων απολύθηκαν οι Phil Lord και Christopher Miller αφού η Kathleen Kennedy δεν έμεινε ευχαριστημένη από το υλικό που της παρουσίασαν ενώ υπήρχαν παράπονα για τους δυο δημιουργούς από τον Alden Ehrenreich. Ο Ron Howard ανέλαβε να ολοκληρώσει την παραγωγή και τα εκτεταμένα reshoots του φιλμ. Το επόμενο διάστημα λογικά θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρέιλερ του έργου καθώς μένουν σχεδόν πέντε μήνες μέχρι την πρεμιέρα.

Σκηνοθεσία: Ron Howard.
Σενάριο: Lawrence Kasdan και Jon Kasdan.
Καστ: Alden Ehrenreich, Donald Glover, Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Woody Harrelson, Emilia Clarke, Ian Kenny και Paul Bettany.
Πρεμιέρα: 25 Μαΐου στην Αμερική.
Διανομή: Feelgood Entertainment.

Υπόθεση:
Οι περιπέτειες των Han Solo και Chewbacca πριν την ένταξή τους στην Επανάσταση, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων συναντήσεων τους με τον Lando Calrissian.

Deadpool 2


Ο Deadpool, ο οποίος αποτέλεσε την κινηματογραφική έκπληξη το 2016, επιστρέφει με νέες περιπέτειες μαζί την παλιοπαρέα του αλλά και τους νεοφερμένους Cable και Domino που ανυπομονούμε να δούμε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη.

Σκηνοθεσία: David Leitch.
Σενάριο: Rhett Reese και Paul Wernick.
Καστ: Ryan Reynolds, Karan Soni, Stefan Kapicic, Brianna Hildebrand Zazie Beetz, Morena Baccarin, Leslie Uggams, Josh Brolin, Jack Kesy, T.J. Miller, Shioli Kutsuna και Eddie Marsan.
Πρεμιέρα: 1η Ιουνίου στην Αμερική.
Διανομή: Odeon.

Σύνοψη:
Αφού θα επιβιώσει επιθανάτια επίθεση από βοδινό κρέας, ένα σεφ καφετέριας με δυσμορφία (Wade Wilson) θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να γίνει ο πιο καυτός μπάρμαν του Mayberry καθώς παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την απώλεια της γεύσης του. Ψάχνοντας να βρει ξανά ενδιαφέρον στην ζωή του αλλά και έναν πυκνωτή ροής, ο Wade θα πολεμήσει με ninjas, την yakuza και μια αγέλη από σεξουαλικά επιθετικά σκυλιά, καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει την σημαντικότητα της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης, βρίσκοντας νέα επιθυμία για περιπέτεια στη προσπάθεια του να κερδίσει μία κούπα που γράφει World’s Best Lover.

Trailer:

The Incredibles 2


Το The Incredibles 2 είναι η συνέχεια της επιτυχημένης υπερηρωικής ταινίας κινουμένων σχεδίων του 2004 "The Incredibles". Αν και οι Disney και Pixar άργησαν να ανακοινώσουν το φιλμ, η σημερινή περίοδος μοιάζει να είναι η πιο κατάλληλη καθώς οι υπερήρωες βρίσκονται στην χρυσή εποχή τους.

Σκηνοθεσία: Brad Bird.
Σενάριο: Brad Bird.
Καστ: Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson, Brad Bird, John Ratzenberger, Bob Odenkirk και Catherine Keener.
Πρεμιέρα: 14 Ιουνίου.
Διανομή: Feelgood Entertainment.

Σύνοψη:
Η αγαπημένη οικογένεια υπερ-ηρώων είναι και πάλι εδώ στους «Απίθανους 2» - ενώ η Έλεν βρίσκεται εκεί έξω με σκοπό να σώσει τον κόσμο, ο Μπομπ μαζί με την Βάιολετ και τον Ντας προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τις συνθήκες της καθημερινής ζωής στο σπίτι. Είναι μια δύσκολη μετάβαση για τον καθένα, την ίδια στιγμή που όλη η οικογένεια αγνοεί τις υπερδυνάμεις του μικρού Jack-Jack. Όταν όμως ένας καινούργιος εχθρός συλλαμβάνει ένα ιδιοφυές, μα επικίνδυνο σχέδιο, οι Απίθανοι θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να συνεργαστούν ξανά με τον Frozone για να νικήσουν – εύκολο στα λόγια, αλλά όχι στην πράξη, ακόμα κι όταν είσαι ένας από τους «Απίθανους».

Trailer:

 Ant-Man and the Wasp


Το Ant-Man ήταν μία πολύ καλή origin ταινία για τον Scott Lang και οι απαιτήσεις για το Ant-Man and the Wasp είναι μεγαλύτερες καθώς πλέον είμαστε εξοικειωμένοι τον χαρακτήρα και θα δούμε την Hope van Dyne να φοράει για πρώτη φορά την στολή της Wasp ενώ θα γνωρίσουμε την μητέρα της, Janet.

Σκηνοθεσία: Peyton Reed.
Σενάριο: Paul Rudd, Gabriel Ferrari και Andrew Barrern.
Καστ: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michael Pena, David Dastmalchian, T.I., Hannah John-Kamen, Randall Park, Walton Goggins, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne και Judy Greer.
Πρεμιέρα: 5 Ιουλίου.
Διανομή: Feelgood Entertainment.

Σύνοψη:
Καθώς ο Scott Lang ισορροπεί στο να είναι υπερήρωας και πατέρας, οι Hope van Dyne και Dr. Hank Pym του παρουσιάζουν μια νέα σημαντική αποστολή η οποία βρίσκει τον Ant-Man να μάχεται μαζί με την The Wasp για να αποκαλύψουν μυστικά από το παρελθόν τους.

Alita: Battle Angel


Το Alita: Battle Angel είναι η live-action κινηματογραφική μεταφορά του manga του Yukito Kishiro "Gunnm", που για χρόνια αποτέλεσε passion project του James Cameron ο οποίος είναι παραγωγός και ένας από τους σεναριογράφους της ταινίας.

Σκηνοθεσία: Robert Rodriguez.
Σενάριο: Robert Rodriguez, James Cameron και Laeta Kalogridis.
Καστ: Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley και Keean Johnson.
Πρεμιέρα: 17 Ιουλίου.
Διανομή: Odeon.

Υπόθεση:
Η ιστορία μιας νεαρής γυναίκας που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το ποια είναι και του αγώνα της να αλλάξει τον κόσμο.

Trailer:

Teen Titans Go! to the Movies


Το Teen Titans Go! to the Movies ανακοινώθηκε εντελώς ξαφνικά στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη από την Warner Bros. και αποτελεί την μεταφορά της σειράς κινουμένων σχεδίων "Teen Titans GO" στην μεγάλη οθόνη.

Σκηνοθεσία: Aaron Horvath και Peter Rida Michail.
Σενάριο: Aaron Horvath και Michael Jelenic.
Καστ: Will Arnett, Kristen Bell, Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong και Hynden Walch.
Πρεμιέρα: 27 Ιουλίου στην Αμερική.
Διανομή: Tanweer.

Υπόθεση: -

Venom


Η Sony Pictures «γλυκάθηκε» από την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του Spider-Man: Homecoming και αποφάσισε να βγάλει από το ψυγείο τα spinoff από τον κόσμο του Spidey, και το Venom είναι το πρώτο που θα έρθει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το στούντιο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μαζέψει ένα αξιόλογο καστ για την ταινία, η οποία θα βασιστεί στο storyline Lethal Protector.

Σκηνοθεσία: Ruben Fleischer.
Σενάριο: Scott Rosenberg, Jeff Pinkner και Kelly Marcel.
Καστ: Tom Hardy, Riz Ahmed, Michelle Williams, Jenny Slate, Reid Scott και Scott Haze.
Πρεμιέρα: 5 Οκτωβρίου στην Αμερική.
Διανομή: Feelgood Entertainment.

Υπόθεση: -

X-Men: Dark Phoenix


Οι παραγωγοί του κινηματογραφικού σύμπαντος των X-Men αποφάσισαν να μεταφέρουν ξανά στην μεγάλη οθόνη το story arc "The Dark Phoenix Saga" με το X-Men: Dark Phoenix εκμεταλλευόμενοι την αλλαγή του timeline του franchise που έγινε στο X-Men: Days of Future Past. Μένει να δούμε αν αυτή την φορά θα το καταφέρουν.

Σκηνοθεσία:
Simon Kinberg.
Σενάριο: Simon Kinberg.
Καστ: Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy, Sophie Turner, Nicholas Hoult, Evan Peters, Alexandra Shipp, Tye Sheridan, Kodi Smit-McPhee, Lamar Johnson, Jessica Chastain, Kota Eberhardt, Scott Sheperd και Olivia Mun.
Πρεμιέρα: 2 Νοεμβρίου στην Αμερική.
Διανομή: Odeon.

Υπόθεση: 
Η Jean Grey άρχισε να  αναπτύσσει απίστευτες δυνάμεις που την διέφθειραν και την μετέτρεψαν στην Dark Phoenix. Τώρα οι X-Men θα πρέπει να αποφασίσουν εάν η ζωή ενός μέλους της ομάδας αξίζει περισσότερο από όλους τους ανθρώπους που ζουν στον κόσμο.

Spider-Man: Into the Spider-Verse


Ο Spider-Man είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Sony και δεν αποτελεί έκπληξη πως προσπαθεί να τον αξιοποιήσει όσο πιο πολύ μπορεί. Το στούντιο αποφάσισε να συστήσει στο ευρύ κοινό τον Miles Morales μέσα από την ταινία κινουμένων σχεδίων Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Σκηνοθεσία: Bob Persichetti και Peter Ramsey.
Σενάριο: Phil Lord και Christopher Miller.
Καστ: Shameik Moore, Liev Schreiber, Mahershala Ali και Brian Tyree Henry.
Πρεμιέρα: 14 Δεκεμβρίου στην Αμερική.
Διανομή: Feelgood Entertainment.

Σύνοψη:
O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του. Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από έναν μπορεί να φορούν τη μάσκα.

Trailer:

Aquaman


Το Aquaman είναι η τρίτη σόλο ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της DC μετά τα Man of Steel και Wonder Woman και πολλοί την περιμένουν πως και πως αφού ο Arthur Curry/Aquaman του Jason Momoa ήταν ένα από τα θετικά στοιχεία του Justice League μαζί με τον Flash του Ezra Miller. Ελπίζω το φιλμ να ακολουθήσει την επιτυχία του WW και η Warner Bros. να μην έχει παρέμβει στο έργο του James Wan.

Σκηνοθεσία: James Wan.
Σενάριο: Will Beall.
Καστ: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Otis Dhanji, Ludi Lin και Michael Beach.
Πρεμιέρα: 21 Δεκεμβρίου στην Αμερική.
Διανομή: Tanweer.

Υπόθεση:
O Arthur Curry μαθαίνει ότι είναι ο κληρονόμος του υποβρυχίου βασιλείου της Ατλαντίδας και πρέπει να βγει μπροστά ώστε να ηγηθεί του λαού του και να γίνει ήρωας στον κόσμο.


Bumblebee: The Movie


Το Μάρτιο του 2015 η Paramount Pictures αποφάσισε να δημιουργήσει ενιαίο κινηματογραφικό σύμπαν για τα Transformers, ακολουθώντας τα χνάρια των Marvel και DC, και το Bumblebee: The Movie είναι το πρότζεκτ που θα επεκτείνει περαιτέρω το franchise ενώ θα προσπαθήσει να του δώσει νέα πνοή στην μετά Michael Bay εποχή.

Σκηνοθεσία: Travis Knight.
Σενάριο: Christina Hodson.
Καστ: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg, Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crow, Ricardo Hoyos, Gracie Dzienny και John Ortiz.
Πρεμιέρα: 21 Δεκεμβρίου στην Αμερική.
Διανομή: UIP Greece.

Σύνοψη:
Το 1987 ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μία μάντρα αυτοκινήτων σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια. Η Charlie, η οποία είναι κοντά στα 18 και προσπαθεί να βρει την θέση της στον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee τραυματισμένο και σπασμένο. Όταν η Charlie τον επαναφέρει στην ζωή, γρήγορα μαθαίνει ότι δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος σκαραβαίος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου