Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Κυκλοφόρησε στα social media σκηνή από το Justice League


Διέρρευσε στο διάδικτυο μέσω του Twitter σκηνή από το Justice League, όπου ο Steppenwolf έχει πάει στην Ατλαντίδα για να κλέψει το Mother Box και έρχεται αντιμέτωπος με τους Aquaman και Mera.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ωθούμενος από την αποκατεστημένη πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ' αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων - Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg - μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.
Το Justice League έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Νοεμβρίου από την Tanweer. Ο Zack Snyder σκηνοθετεί από σενάριο των Chris Terrio και Joss Whedon. Στο καστ βρίσκονται οι Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Amber Heard, Jeremy Irons, J.K. Simmons, Diane Lane, Ciaran Hinds, Connie Nielsen και Julian Lewis Jones.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου