Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Στο καστ του Shazam! η Faithe Herman


Η γνωστή από την δραματική σειρά του NBC "This Is Us", Faithe Herman έκλεισε για ρόλο στο Shazam! και πρόκειται να υποδυθεί μία φίλη του Billy Batson, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Comicbook.

Οι Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Ian Chen, Jovan Arman και Cooper Andrews βρίσκονται στο καστ της ταινίας ενώ ο Mark Strong είναι σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον κύριο ανταγωνιστή. Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής τον Απρίλιο του 2019. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου του 2018 και θα λάβουν χώρα στο Τορόντο του Καναδά. Ο David F. Sandberg σκηνοθετεί από σενάριο των Henry Gayden και Darren Lemke. Οι F.J. DeSanto, Michael Ewing, Hiram Garcia, Peter Safran και Michael E. Uslan έχουν ρόλο παραγωγού και οι Toby Emmerich, Dany Garcia και Christopher Godsick έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

H Faithe Herman για την φετινή χρονιά έχει δέκα επεισόδια του This Is Us και την ταινία Bodied. Για το 2018 έχει το Doe στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τους Timothy Davis, Tatyana Ali, Mathew St. Patrick, Mira Sorvino, Aaron Farb και Anne Leighton.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου