Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Η Tessa Thompson θέλει το ρόλο της Alana σε πιθανή μεταφορά του Saga


Ίσως η καλύτερη comic book σειρά της τελευταίας πενταετίας, το Saga των Brian K. Vaughn και Fiona Staples, είναι μια από αυτές που πολλοί θα την χαρακτήριζαν αδύνατο να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη, με τους ίδιους τους δημιουργούς μάλιστα να δηλώνουν ότι μόνο αν ολοκληρωθεί η σειρά θα ψάξουν για μεταφορά.

Αλλά το Hollywood είναι Hollywood και το κοινό λατρεύει να δίνει το δικό του καστ για κινηματογραφικές μεταφορές που δεν είναι καν στα χαρτιά για να γίνουν, και η Tessa Thompson, η οποία δήλωσε μεγάλη φαν του κόμικ, τώρα φαίνεται να ενδιαφέρεται για το ρόλο της Alana. Συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter δείχνοντας την αδυναμία της στη συγκεκριμένη σειρά της Image Comics και ένας από τους φαν της πρότεινε να πάρει το ρόλο σε μεταφορά. Και φυσικά κάπως έτσι ξεκίνησε την δική της προσπάθεια για να δείξει ενδιαφέρον στο να πάρει το συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Πριν από πέντε μήνες ο Vaughn σε συνέντευξη του δήλωσε ότι αυτός και η Fiona είναι ανοικτή σε πιθανή μεταφορά του Saga σε κάποια φάση και ήδη δέχθηκαν αρκετές προσφορές αλλά για τώρα είναι συγκεντρωμένοι στην ιστορία που θέλουν να δώσουν για να είναι το καλύτερο που θα γίνει, και όταν με το καλό τελειώσει η σειρά τότε θα το κυνηγήσουν για πιθανή μεταφορά. Το Saga έχει κερδίσει έξι Eisner Awards και έχει κυκλοφορήσει ήδη 43 τεύχη με την ιστορία να διαδραματίζεται σε ένα εξωγήινο κόσμο.

Συγκεκριμένα το Saga είναι επική διαστημική όπερα φαντασίας που κυκλοφορεί από την Image Comics και είναι φανερά επηρεασμένη από το Star Wars έχοντας ως βάση ιδέες που είχε ως παιδί αλλά και ως γονιός. Στο επίκεντρο θα είναι ένας άντρας και μια γυναίκα, οι Alana και Marko, εξωγήινοι, οι οποίοι έφυγαν από τις αρχές δύο πλευρών ενός γαλαξιακού πολέμου καθώς προσπαθούν να μεγαλώσουν την κόρη τους, Hazel, η οποία γεννήθηκε στο ξεκίνημα της ιστορίας και κάποιες φορές είναι η αφηγήτρια της ιστορίας. Ένας από τους χαρακτηρισμούς ήταν το Star Wars συναντά το Song of Ice and Fire ενώ χαρακτηρίστηκε ως άξιο όπως τα The Lord of the Rings και Romeo & Juliet. Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στις 14 Μαρτίου του 2012.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου