Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο James Franco θα είναι ο Multiple Man


Η 20th Century Fox έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη αυτόνομης ταινίας για τον χαρακτήρα της Marvel "Multiple Man", με τον James Franco να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο σεναριογράφος του Wonder Woman, Allan Heinberg έχει κλείσει να γράψει το σενάριο και οι Franco και Simon Kinberg θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω των Ramona Films και Genre Films αντίστοιχα. Ο Jeremy Kramer θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Fox.

Στα κόμικς ο Multiple Man είναι ο ιδιωτικός αστυνομικός Jamie Madrox που έχει την υπερδύναμη όταν κάποιος τον χτυπήσει, μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα του εαυτού του τα οποία μένουν στην ζωή όσο επιθυμεί και αποτελούν έκφανση μιας πλευράς της προσωπικότητας του.Διαθέτει στολή που ελέγχει την δημιουργία αντιγράφων. Δημιουργός του χαρακτήρα είναι ο Len Wein και έκανε το ντεμπούτο του στο τέταρτο τεύχος του Giant-Size Fantastic Four τον Φεβρουάριο του 1975. Το 2006 ο Eric Dane είχε υποδυθεί τον Jamie Madrox/Multiple Man στο X-Men: The Last Stand.

Ο James Franco για την φετινή χρονιά έχει την πρώτη σεζόν του The Deuce και τις ταινίες The Institute, Actors Anonymous, This Is Your Death, Alien: Covenant, Don't Come Back from the Moon, Blood Heist, The Vault, The Disaster Artist, Blood Ride, Blood Surf, The Mad Whale. Για το 2018 έχει τον δεύτερο κύκλο του The Deuce, την μίνι σειρά The Ballad of Buster Scruggs και τα Mississippi Requiem, Kin, Kill the Czar, Future World και Pretenders. Αυτό διαστημα βρίσκετα στα γυρίσματα των ταινιών κινουμένων σχεδίων Next Gen και Arctic Justice.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου