Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Το Black Lightning έχει πρεμιέρα


Το CW ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά πως η πρώτη σεζόν, η οποία θα αποτελείται από 13 επεισόδια, του Black Lightning θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιανουαρίου του 2018. Ακόμη το Legends of Tomorrow από το νέο έτος θα μεταφερθεί σε νέα μέρα.

Η σύνοψη της σειράς είναι η εξής:
Ο Jefferson Pierce είναι ένας άνθρωπος που παλεύει με ένα μυστικό. Ως πατέρας δύο θυγατέρων και διευθυντής Λυκείου, το οποίο επίσης χρησιμεύει ως ασφαλές καταφύγιο για νέους ανθρώπους σε μια γειτονιά της Νέας Ορλεάνης που είναι γεμάτη με βία των συμμοριών, είναι ήρωας στην κοινότητά του. Πριν από εννέα χρόνια, ο Pierce ήταν ήρωας ενός διαφορετικού είδους. Προικισμένος με την υπεράνθρωπη δύναμη της εκμετάλλευσης και του ελέγχου του ηλεκτρισμού, χρησιμοποίησε αυτές τις δυνάμεις για να κρατήσει τους δρόμους της πόλης του ασφαλείς ως ο μασκοφόρος εκδικητής Black Lightning. Ωστόσο, μετά από πάρα πολλές νύχτες με τη ζωή του να διακυβεύεται και βλέποντας τις ζημιές και τις απώλειες που προκάλεσε η άλλη του ταυτότητα στην οικογένειά του, άφησε πίσω του τις μέρες ως υπερήρωας και συμβιβάστηκε ως διευθυντής και μπαμπάς. Επιλέγοντας να βοηθήσει την πόλη του χωρίς να χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του, παρακολούθησε τις κόρες του Anissa και Jennifer να γίνονται ισχυρές νεαρές γυναίκες, παρόλο που ο γάμος τους με τη μητέρα τους, την Lynn υπέφερε. Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, οι ημέρες καταπολέμησης του εγκλήματος του Pierce είναι πίσω του ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε. Αλλά το έγκλημα και η διαφθορά που εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, και εκείνοι που νοιάζεται βρίσκονται στο στόχαστρο της επικίνδυνης τοπικής συμμορίας "The One Hundred", ο Black Lightning επιστρέφει όχι μόνο να σώσει την οικογένεια του αλλά και την ψυχή της κοινότητάς του.
Οι Salim Akil και Mara Brock Akil είναι οι δημιουργοί και έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti και Sarah Schechter. Οι Warner Bros. TV, Berlanti Productions και Akil Productions θα είναι στην παραγωγή. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Cress Williams, Christine Adams, China Anne McClain και Nafessa Williams.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου