Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ο James Gunn θα είναι ο υπεύθυνος για το μέλλον του διαστημικού MCU


Ένα μήνα πριν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία μάλιστα το Guardians of the Galaxy Vol. 2, ο James Gunn, σκηνοθέτης και σεναριογράφος της πρώτης και της δεύτερης ταινίας ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει και το Vol. 3, στο οποίο ξεκίνησε να δουλεύει στο σενάριο και θα κυκλοφορήσει μετά το Avengers: Infinity War.

Αλλά μάλλον αυτό δεν θα είναι το τέλος του στο MCU αφού μάλλον γίνεται ο απόλυτος άρχοντας του τι θα γίνεται στο διαστημικό κομμάτι της Μarvel και τις ιστορίες που θα δούμε μετά από το Guardians of the Galaxy 3, αφού μπορεί να κλείνει η τριλογία αλλά θα δούμε σίγουρα πολλά πράγματα από στην κοσμική πλευρά της Marvel.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 2 έχει ήδη κερδίσει 818 εκατομμύρια στο παγκόσμιο Box Office με τους Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper Rocket, Michael Rooker, Karen Gillan και Sean Gunn να επιστρέφουν και τους Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan και Kurt Russell να είναι οι νέες προσθήκες. Ο James Gunn σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο και οι Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Nik Korda και Stan Lee θα είναι παραγωγοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου