Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Το Cloak & Dagger έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν;


Η Marvel ανανέωσε για δεύτερη σεζόν την επερχόμενη υπερηρωική του Freeform "Cloak and Dagger" που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2018, όπως αναφέρει δημοσίευμα του όχι και τόσο αξιόπιστου SpoilerTV. Πηγές του σάιτ αναφέρουν πως τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και διαρκέσουν μέχρι τον Οκτώβριο. Θα λάβουν χώρα στην Νέα Ορλεάνη.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Cloak & Dagger ακολουθεί το διαφυλετικό ειδύλλιο του διδύμου, δυο έφηβοι από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα, οι οποίοι βρίσκουν τους εαυτούς τους να έχουν επιβαρυνθεί και να έχουν ξυπνήσει με νέες υπερδυνάμεις ενώ έχουν ερωτευτεί. Η Tandy εκμπέπει ξίφη φωτος και ο Tyrone έχει την δυνατότητα να ανοίγει μια πύλη στη Διάσταση Darkforce, όπου εκεί μπορεί να τηλεμεταφέρει τους αντιπάλους του καθώς και τον εαυτό του. Θα μάθουν γρήγορα οτι είναι καλύτερα να είναι μαζί παρά χώρια αλλά τα συναισθήματα που έχουν ο ένας για τον άλλον κάνουν τον περίπλοκο κόσμο ακόμη πιο δύσκολο.
Στο καστ του Cloak and Dagger βρίσκονται οι Olivia Holt, Aubrey Joseph, J.D. Evermore, Carl Lundstedt, Gloria Reuben, Andrea Roth, Miles Mussenden και James Saito. Ο Joe Pokaski (Underground) είναι δημιουργός, ειδικός παραγωγός και showrunner της σειράς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου