Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η Millie Bobby Brown θέλει το ρόλο της Princess Leia


Η Millie Bobby Brown, την οποία το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα στο 2016 με την απόλυτη απόλαυση του καλοκαιριού, Stranger Things, στο ρόλο της Eleven, ρωτήθηκε για κατά πόσο θα ήθελε ρόλο σε κάποιο γνωστό franchise και έδειξε ενδιαφέρον για έναν από τους πιο γνωστούς κινηματογραφικούς ρόλους όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα μετά από μια ρητορική ερώτηση για το κατά πόσο θα ετοιμαστεί νέο Star Wars, δήλωσε ότι θα ήθελε να δοκιμάσει το ρόλο της Princess Leia στο μέλλον. Για το κατά πόσο θα δούμε νεαρή Leia στο άμεσο μέλλον, μάλλον δεν είναι στα πλάνα της Disney αλλά μετά από το 2019 όλα είναι πιθανά και η Brown θα είναι σε ηλικία πιο προσιτή για το χαρακτήρα αφού η νεαρή ηθοποιός είναι γέννημα του 2004. Ο χαρακτήρας της πάντως έχει σίγουρα υλικό για να δούμε σόλο ταινία.

Η Millie Bobby Brown ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός με την σειρά Once Upon a Time in Wonderland όπου για δύο επεισόδια είχε το ρόλο της νεαρής Alice το 2013 και το 2014 είχε την σειρά Intruders και ένα επεισόδιο του NCIS. Για το 2015 είχε από ένα επεισόδιο για τα Modern Family και Grey's Anatomy και για το 2016 πρωταγωνίστησε στο Stranger Things και θα επιστρέψει και για τη δεύτερη σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου