Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Ο Ewan McGregor ήταν αρνητικός στο να πάρει το ρόλο του Obi Wan


Ένα από τα αγαπημένα πράγματα που υπάρχουν στην prequel τριλογία του Star Wars ακόμη και για τα άτομα που την κατηγορούν, είναι μάλλον η παρουσία του Ewan McGregor στο ρόλο του Obi-Wan Kenobi, αφού όλοι συνεχίζουν να ζητούν να δουν περισσότερα πράγματα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό στο συγκεκριμένο ρόλο.

Τώρα ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε ότι όταν του πρωτό-πρόσφεραν τον ρόλο ήταν κάπως διστακτικός αφού ήταν εντελώς αντίθετο είδος ταινιών από αυτό που έκανε συνήθως. Αλλά όσο το μελετούσε κατάλαβε ότι η ταινία δεν ήταν καθόλου Hollywood αφού ο George Lucas μισούσε το Hollywood και είχε τους δικούς του ρυθμούς και σίγά σιγά πείστηκε να πάρει το ρόλο. Ο ηθοποιός πάντως είναι ξεκάθαρο ότι δεν το μετανιώνει αφού έχει δηλώσει αρκετές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στο franchise και στο ρόλο του Obi Wan ενώ δεν θα ήταν αρνητικός σε πιθανή σκηνοθετική προσπάθεια.

Ο Ewan McGregor για το 2015 είχε τα Mortdecai, Miles Ahead, Star Wars: The Force Awakens και Last Days in the Desert ενώ χάρισε τη φωνή του στο ηλεκτρονικό παιχνίδι GivingTales και είχε δύο επεισόδια του Doll & Em. Για το 2016 είχε τα Jane Got a Gun, Our Kind of Traitor και American Pastoral, με το τελευταίο να είναι και η πρώτη σκηνοθετική του προσπάθεια ενώ για το 2017 θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με την τρίτη σεζόν του Fargo. Για το 2017 έχει έτοιμα τα T2: Trainspotting και Beauty and the Beast και έκλεισε και στα The Land of Sometimes και Don't Make Me Go.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου