Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Οι Simone Missick και Deborah Ann Woll θα συμμετέχουν στο The Defenders


Η Marvel Entertainment ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω Twitter πως οι Simone Missick και Deborah Ann Woll θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Misty Knight και Karen Page αντίστοιχα στην μίνι crossover σειρά οκτώ επεισοδίων, The Defenders.

Στο σόου, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017, πρωταγωνιστούν οι Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter και Finn Jones, με την Sigourney Weaver να υποδύεται τον κύριο ανταγωνιστή (χωρίς μεχρί στιγμής να έχει γίνει γνωστός ο χαρακτήρας της) ενώ υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες για συμμετοχή του Jon Bernthal ως The Punisher.

Η σύνοψη της σειράς είναι η εξής:
Το "Marvel’s The Defenders" ακολουθεί τους Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist. Ένα κουαρτέτο ηρώων που έχουν ένα κοινό, να σώσουν την Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η ιστορία τεσσάρων μοναχικών φιγούρων, οι οποίοι επιβαρύνονται με τις δικές τους προσωπικές προκλήσεις, και αντιλαμβάνονται ότι μπορεί να είναι ισχυρότεροι όταν συνεργαστούν.
Οι Marco Ramirez (Marvel’s Daredevil) και Doug Petrie (Marvel’s Daredevil) είναι δημιουργοί και showrunners του The Defenders, οι οποίοι θα έχουν και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Drew Goddard (Marvel's Daredevil, The Martian), Jeph Loeb (Marvel’s Jessica Jones, Marvel's Daredevil, Marvel’s Luke Cage) και Jim Chory (Marvel’s Jessica Jones, Marvel's Daredevil, Marvel’s Luke Cage). Η S.J. Clarkson (Marvel’s Jessica Jones, Dexter) έχει κλείσει να σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια. Στην παραγωγή είναι οι Marvel Television και ABC Studios.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου