Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety η Paramount Pictures απέρριψε το σενάριο του Max Landis που έγραψε για μία νέα G.I. Joe ταινία. Πήγες του σάιτ αναφέρουν πως το εν λόγω σενάριο δεν εγκρίθηκε για δημιουργικούς λόγους.
Το στούντιο βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους σεναριογράφους και περιμένει να καταθέσουν τα δικά τους σενάρια, ενώ ο Danny McBride (The Righteous Gemstones, Eastbound & Down and Vice Principals) αναμένεται να γράψει το δικό του σενάριο. Ο Lorenzo di Bonaventura θα είναι παραγωγός στο πρότζεκτ.
Στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει τρεις live-action G.I. Joe ταινίες, τα G.I. Joe: The Rise of Cobra, G.I. Joe: Retaliation και Snake Eyes: G.I. Joe Origins, που με συνολικό προϋπολογισμό 415 εκατομμύρια δολάρια κατάφεραν να μαζέψουν 715 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου