Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2026

Ο Ólafur Darri Ólafsson θα είναι ο Thor στο God Of War


Ο Ólafur Darri Ólafsson (Severance, The Secret Life of Walter Mitty) πρόκειται να ενσαρκώσει τον Thor στην live-action σειρά του God of War που θα προβληθεί στο Prime Video. Οι Ryan Hurst (Sons of Anarchy, The Abandons), Teresa Palmer (A Discovery of Witches, Warm Bodies) και Max Parker (Boots) είναι στο καστ.

O Ronald D. Moore (Philip K. Dick's Electric Dreams, Battlestar Galactica) θα είναι ο δημιουργός, ειδικός παραγωγός και showrunner στο πρότζεκτ που έχει πάρει παραγγελία δυο σεζόν. Ο Frederick E.O. Toye (Shōgun, The Boys) θα σκηνοθετήσει τα δυο πρώτα επεισόδια. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Sony Pictures Television, PlayStation Productions και Amazon MGM Studios.

Ο David Jaffe είναι ο δημιουργός του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2005 για το PlayStation 2 και η υπόθεση ακολουθεί τον Kratos, ένα Σπαρτιάτη πολεμιστή, που παλεύει κόντρα σε άνδρες, τέρατα ακόμη και Θεούς για να πάρει εκδίκηση. Μέχρι στιγμής έχουν βγει εννιά ηλεκτρονικά παιχνίδια (μαζί με τα spinoffs), με το God of War: Ragnarok να είναι το πιο πρόσφατο.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου