Το Empire κοινοποίησε στο διαδίκτυο μία νέα προωθητική φωτογραφία με τον Lex Luthor από το Superman. Ο Nicholas Hoult αποκάλυψε στο περιοδικό πως οι ερμηνείες των Gene Hackman και Michael Rosenbaum αποτέλεσαν έμπνευση για το ρόλο του.
Οι David Corenswet, Rachel Brosnahan, Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, María Gabriela de Faría, Nicholas Hoult, Sara Sampaio, Skyler Gisondo, Sean Gunn, Miriam Shor, Wendell Pierce, Pruitt Taylor Vince, Neva Howell, Beck Bennett, Mikaela Hoover, Christopher MacDonald και Alan Tudyk είναι στο καστ. Η υπόθεση θα αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Superman να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Clark Kent από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, καθοδηγούμενος από την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη.
Ο James Gunn σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Οι James Gunn και Peter Safran έχουν καθήκοντα παραγωγού και τα DC Studios είναι στην παραγωγή. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 10 Ιουλίου από την Tanweer.
EXCLUSIVE 🚨
— Empire (@empiremagazine) June 2, 2025
Nicholas Hoult looked to Gene Hackman and Smallville's Michael Rosenbaum for his Lex Luthor in James Gunn's #Superman.
"It’s fun to draw inspiration from all of those places,” he tells Empire.
Read more: https://t.co/1Xxw8gQjSs pic.twitter.com/e96cIdBcdc

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου