Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Το John Wick 4 θα έχει spinoff


Η Lionsgate έχει στα σκαριά ένα άτιτλο spinoff του John Wick: Chapter 4, το οποίο θα ακολουθεί τον Caine του Donnie Yen και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά στο Χονγκ Κονγκ. Ο Robert Askins (The Umbrella Academy, The Son) θα γράψει το σενάριο της ταινίας και ο Chad Stahelski θα έχει χρέη παραγωγού μέσω της 87Eleven Entertainment μαζί με τους Basil Iwanyk και Erica Lee μέσω της Thunder Road.

Η σύνοψη του John Wick: Chapter 4 είναι η εξής:
Ο John βρίσκει τον τρόπο να νικήσει την Υψηλή Τράπεζα. Πριν όμως κερδίσει την ελευθερία του, ο Wick πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό με πανίσχυρες συμμαχίες σε όλη την υφήλιο και δυνάμεις που θα μετατρέψουν παλιούς φίλους σε εχθρούς.
Το John Wick: Chapter 4 έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 23 Μαρτίου του 2023 από την Spentzos Film. Ο Chad Stahelski σκηνοθετεί από σενάριο των Mike Finch και Shay Hatten. Στο καστ βρίσκονται οι Keanu Reeves, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, Lance Reddick, Marko Zaror, Laurence Fishburne, Ian McShane και Clancy Brown.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου