Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Δείτε το Cinematic Trailer του Assassin's Creed Shadows


Η Ubisoft πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα το Cinematic Trailer του Assassin's Creed Shadows που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου και θα βγει σε PC, PS5, Xbox Series S και Xbox Series X. Τον Ιούνιο θα αποκαλυφθεί το gameplay.

Η σύνοψη του Assassin's Creed Mirage είναι η εξής:
Απολαύστε την πατρίδα του πρωτότυπου Assassins σε αυτήν τη νέα συναρπαστική περιπέτεια ανοιχτού κόσμου με επίκεντρο την αφήγηση. 15 χρόνια μετά από τότε που το Assassin’s Creed επαναπροσδιόρισε την περιπέτεια, απολαύστε το χαρακτηριστικό παρκούρ και στελθ της σειρά, όπως ποτέ άλλοτε – στο Assassin's Creed Mirage. Σε αυτήν τη μικρότερης κλίμακας επιστροφή στα βασικά της περιπέτειας του Assassin, θα γίνετε ο Basim, ένας νεαρός κλέφτης που αναζητά απαντήσεις. Περιπλανηθείτε σε πολύ λεπτομερείς, αντιδραστικούς και πολύβουους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα και αποκαλύψτε τα μυστήρια του παρελθόντος καθώς πολεμάτε για να διασφαλίσετε το μέλλον σας. Κυνηγήστε τις σκιές. Γίνετε ο απόλυτος δολοφόνος.
Το Assassin's Creed Mirage κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου του 2023 και είναι διαθέσιμο στα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia και PC. Ο Stéphane Boudon είναι ο creative director και η Sarah Beaulieu έχει γράψει το σενάριο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου