Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Η Neva Howell θα είναι η Martha Kent στο Superman


Η Neva Howell (Diary of a Wimpy Kid: Long Haul, Logan Lucky, My Fellow Americans) έκλεισε να ερμνησεύσει την Martha Kent, η οποία στα κόμικς είναι η θετή μητέρα του Kal-El στη Γη, στο Superman όπως αποκαλύπτει το TheWrap.

Οι David Corenswet, Rachel Brosnahan, Nathan Fillion, Isabela Merced, Edi Gathegi, Anthony Carrigan, María Gabriela de Faría, Nicholas Hoult, Sara Sampaio, Skyler Gisondo, Sean Gunn, Miriam Shor, Wendell Pierce και Pruitt Taylor Vince είναι στο καστ. Η υπόθεση θα αφηγείται την ιστορία του ταξιδιού του Superman να συμφιλιώσει την κρυπτονιανή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του ως Clark Kent από το Smallville του Κάνσας. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου, καθοδηγούμενος από την ανθρώπινη καλοσύνη σε έναν κόσμο που βλέπει την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη.

Ο James Gunn θα σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο. Οι James Gunn και Peter Safran έχουν καθήκοντα παραγωγού και τα DC Studios είναι στην παραγωγή. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 11 Ιουλίου του 2025.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου