Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Honest Trailers: Madame Web


Το Screen Junkies πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer του Madame Web, το οποίο είναι το πιο πρόσφατο spinoff από το σύμπαν του Spider-Man που έχει ετοιμάσει η Sony Pictures.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
«Στο μεταξύ, σε ένα άλλο σύμπαν...» Σε μια ανατροπή των κλασικών ταινιών του συγκεκριμένου είδους, η ταινία Madame Web εξιστορεί την αυτοτελή ιστορία της γέννησης μιας από τις πλέον αινιγματικές ηρωίδες των εκδόσεων Marvel. Στο γεμάτο αγωνία θρίλερ πρωταγωνιστεί η Dakota Johnson στο ρόλο της Cassandra Webb, μιας διασώστριας με ικανότητες μέντιουμ. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον... αν καταφέρουν να επιβιώσουν το θανατηφόρο παρόν.»
Το Madame Web έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου από την Feelgood Entertainment. Η S.J. Clarkson έχει κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τους Claire Parker, Matt Sazama και Burk Sharpless. Στο καστ βρίσκονται οι Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott και Zosia Mamet.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου