Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Το Godzilla x Kong έχει post-credits σκηνή;


Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε (ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) στην Αμερική η παγκόσμια πρεμιέρα του Godzilla x Kong: The New Empire και σύμφωνα με το Collider η ταινία δεν διαθέτει κάποια mid ή post-credits σκηνή.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του "Γκοτζίλα vs.Κονγκ" με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.
Το Godzilla x Kong: The New Empire θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 28 Μαρτίου από την Tanweer. Ο Adam Wingard σκηνοθετεί από σενάριο των Terry Rossio, Jeremy Slater και Simon Barrett. Το καστ αποτελούν οι Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Dan Stevens, Fala Chen, Alex Ferns και Rachel House.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου