Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Κυκλοφόρησε φωτογραφία του Furiosa: A Mad Max Saga


Με το Furiosa: A Mad Max Saga να δεσπόζει στο εξώφυλλο για το νέο τεύχος του Empire, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού έδωσε στη δημοσιότητα μία προωθητική φωτογραφία της ταινίας με την Anya Taylor-Joy. Update (18:30): Λίγη ώρα αργότερα το Empire μας παρουσίασε ακόμη μία νέα εικόνα του έργου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Καθώς ο κόσμος καταρρέει, η νεαρή Φουριόζα αρπάζεται από την Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια της μεγάλης Ορδής Μηχανόβιων με επικεφαλής τον πολέμαρχο Ντεμέντους. Καθώς περιπλανιούνται στην άγονη γη, καταλήγουν στην Ακρόπολη που βρίσκεται υπό την ηγεμονία του Αθάνατου Τζο. Ενώ οι δύο τύραννοι αλληλοσπαράζονται για το ποιος θα κυριαρχήσει, η Φουριόζα πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες για να επιστρέψει στην πατρίδα της.
Το Furiosa: A Mad Max Saga είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 24 Μαΐου. Ο George Miller έχει κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Nico Lathouris. Οι Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth, Alyla Browne και Tom Burke έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου