Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Τι λένε οι κριτικοί για το The Ones Who Live;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το The Walking Dead: The Ones Who Live, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 55/100 με βάση 7 κριτικές, όπου οι 2 είναι θετικές και οι 5 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 85/100 με βάση 13 κριτικές, όπου οι 11 είναι θετικές και οι 2 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η σειρά παρουσιάζει μια επική ιστορία αγάπης και επιβίωσης ανάμεσα στους χαρακτήρες Ρικ και Μισόν, σε ένα περιβάλλον μεταποκαλυπτικής αλλαγής και χάους. Καθώς περνούν από έναν κόσμο χτισμένο πάνω σε έναν πόλεμο ενάντια στους νεκρούς και τους ζωντανούς, αναρωτιούνται αν μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον αλλά και τον εαυτό τους σε αυτήν την κατάσταση. Καθώς φτάνει η στιγμή να ολοκληρωθούν οι ιστορίες τους, αντιμετωπίζουν το ερώτημα: εχθροί, εραστές, θύματα, ή νικητές;
Οι Scott M. Gimple και Danai Gurira είναι οι δημιουργοί, με τον πρώτο να έχει και χρέη showrunner. Καθήκοντα ειδικού παραγωγού έχουν οι Gimple, Lincoln, Gurira, Denise Huth and Brian Bockrath. Τα AMC Studios είναι στην παραγωγή. Στο καστ βρίσκονται οι Andrew Lincoln, Danai Gurira, Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt και Terry O'Quinn.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου