Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024

Η 20th Century ετοιμάζει τα Badlands και Prey 2


Ο Dan Trachtenberg ήρθε σε συμφωνία με την 20th Century για να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει το Badlands, το οποίο είναι η νέα αυτόνομη ταινία στο σύμπαν του Predator και τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν αργότερα μέσα στη χρονιά. Σύμφωνα με το Deadline το στούντιο έχει στα σκαριά και τη συνέχεια του Prey.

Η σύνοψη του Prey είναι η εξής:
Τοποθετημένο στον κόσμο του Έθνους των Κομάντσι στις αρχές του 1700, το "Θήραμα" είναι η ανείπωτη ιστορία μιας νεαρής γυναίκας, μιας ικανής πολεμίστριας, που θέλει απεγνωσμένα να προστατεύσει τον λαό της από επικείμενο κίνδυνο. Παρακολουθεί και τελικά αντιμετωπίζει το θήραμά της, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι ένας εξαιρετικά εξελιγμένος εξωγήινος κυνηγός με προηγμένο οπλοστάσιο, με αποτέλεσμα μια μανιασμένη και τρομακτική αναμέτρηση μεταξύ των δύο αντιπάλων.
Το Prey έκανε πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου του 2022 στην Αμερική μέσω του Hulu και στον υπόλοιπο κόσμο μέσω Disney Plus. Ο Dan Trachtenberg σκηνοθετεί από σενάριο του Patrick Aison. Στο καστ βρίσκονται οι Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush και Julian Black Antelope. Οι John Davis και John Fox έχουν καθήκοντα παραγωγού και οι Lawrence Gordon, Marty Ewing, James E. Thomas, John C. Thomas και Marc Toberoff έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου