Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Κυκλοφόρησε το teaser trailer του Masters of the Universe: Revolution


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας του Geeked Week, το Netflix κοινοποίησε στο διαδίκτυο το teaser trailer του Masters of the Universe: Revolution που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2024.

Η σύνοψη του Masters of the Universe: Revolution είναι η εξής:
Μια αναμέτρηση μεταξύ τεχνολογίας και μαγείας ξεκινά όταν ο Χ-Μαν και οι ηρωικοί μαχητές έρχονται αντιμέτωποι με τις δυνάμεις του Σκέλετορ και όχι μόνο στο "Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Επανάσταση", το νέο επικό κεφάλαιο της μάχης για το Κάστρου του Γκρέισκαλ! Ο Σκέλετορ, που έχει αποκτήσει νέες μηχανικές ιδιότητες και είναι εξοπλισμένος με τεχνητή νοημοσύνη, επιτίθεται στην καρδιά της Ετέρνια, ενώ ο πρίγκιπας Άνταμ έχει αναλάβει νέες ευθύνες οι οποίες επηρεάζουν και τον ίδιο ως Χ-Μαν! Ο Άνταμ αναγκάζεται να επιλέξει ανάμεσα στο σκήπτρο ή το σπαθί, αλλά και σε μια ζωή είτε ως βασιλιάς είτε ως πρωταθλητής! Παράλληλα, η μάγισσα Τίλα ψάχνει το μυστικό της μαγείας του φιδιού στο Νταρκσμόουκ για να χτίσει ξανά ένα μαγικό βασίλειο και να βοηθήσει τον Χ-Μαν να αντισταθεί στη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα απειλή κατά της Ετέρνια: την επιστροφή του δεσπότη Χόρντακ, του αμείλικτου αρχηγού της Αυτοκρατορίας των Χορντ!
Ο Kevin Smith είναι ο showrunner της σειράς και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Adam Bonnett, Christopher Keenan και Rob David. Η Susan Corbin θα έχει ρόλο παραγωγού. Τις φωνές τους χαρίζουν οι Mark Hamill, Lena Headey, Chris Wood, Melissa Benoist, Liam Cunningham, Stephen Root, Diedrich Bader, Griffin Newman, Tiffany Smith, Henry Rollins, Alan Oppenheimer, Susan Eisenberg, Alicia Silverstone, Justin Long, Jason Mewes, Phil LaMarr, Tony Todd, Cree Summer, Kevin Michael Richardson, Kevin Conroy και Harley Quinn Smith.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου