Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Κριτική για το Scott Pilgrim Takes Off


Όταν το Ιανουάριο του 2022 το THR είχε αποκαλύψει πως το Netflix είχε στα σκαριά anime σειρά για το Scott Pilgrim ήταν μια αναπάντεχη είδηση, καθώς περίμενα η δεύτερη μεταφορά που θα είχε η σειρά graphic novel θα ήταν και πάλι σε live-action μορφή αλλά λίγα χρόνια αργότερα.

Το Scott Pilgrim Takes Off είναι μια διασκεδαστική και ευχάριστη anime σειρά που ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχα. Και για να το συγκεκριμενοποιήσω, πίστευα ότι θα βλέπαμε την ίδια ιστορία με το Scott Pilgrim vs. the World με λίγες διαφορές. Η δημιουργική ομάδα όμως έκανε την έκπληξη και παρουσίασε κάτι νέο (τους βγάζω το καπέλο που δεν ήθελαν να ετοιμάσουν ένα ξαναζεσταμένο φαγητό), το οποίο μοιάζει να συνεχίζει το original story του κόμικ. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί θα είναι spoiler και θα σας χαλάσω την εμπειρία, με τις ανατροπές να είναι σημαντικές όσον αφορά την πλοκή του σόου, κάτι που δεν το θέλω.
Το φωνητικό καστ είναι εξαιρετικό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην παραγωγή και στο Netflix που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τους ηθοποιούς της ταινίας του Edgar Wright. Πολύ ωραίο ήταν το animation, λες και διάβαζες ένα comic, και τα οπτικά εφέ είναι υψηλού επιπέδου.

Βαθμολογία: 8.5/10

Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου