Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Έχει το Spider-Man: Across the Spider-Verse post-credits σκηνή;


Την Τρίτη (ξημερώματα Τετάρτης για την Ελλάδα) έγινε η παγκόσμια πρεμιέρα του Spider-Man: Across the Spider-Verse στο Λος Άντζελες και σύμφωνα με το Inverse η ταινία κινουμένων σχεδίων δεν διαθέτει κάποια post-credits σκηνή.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ο Miles Morales επιστρέφει στο νέο κεφάλαιο του βραβευμένου με Oscar® Spider-verse saga, Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν.Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.
Το Spider-Man: Across the Spider-Verse θα βγει στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου από την Feelgood Entertainment. Οι Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson σκηνοθετούν την ταινία από σενάριο των David Callaham, Phil Lord και Chris Miller. Οι Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Issa Rae, Jason Schwartzman, Jorma Taccone, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Greta Lee, Shea Whigham, Rachel Dratch, Daniel Kaluuya, Karan Soni, Andy Samberg και Amandla Stenberg χαρίζουν τις φωνές τους.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου