Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η Paramount έχει στα σκαριά σειρά από το σύμπαν του Mutant Mayhem


Σύμφωνα με πληροφορίες του Cinelinx το Paramount Plus ετοιμάζει μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων για το Teenage Mutant Ninja Turtles, η οποία θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν του Mutant Mayhem. Ο Seth Rogen αναμένεται να έχει χρέη παραγωγού.

Η σύνοψη Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem είναι η εξής:
Μετά από χρόνια απομόνωσης από τον κόσμο των ανθρώπων, τα Χελωνονιντζάκια κατάφεραν να κερδίσουν μέσα από τις ηρωικές τους πράξεις, τις καρδιές των Νεοϋορκέζων και να γίνουν αποδεκτοί ως κανονικοί έφηβοι. Αυτή τη φορά, με τη βοήθεια της νέας τους φίλης April O'Neil, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα μυστηριώδες συνδικάτο εγκλήματος, το οποίο σύντομα θα μετατραπεί σε στρατό μεταλλαγμένων.
Το Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 31 Αυγούστου από την Feelgood Entertainment. Ο Jeff Rowe έχει κάνει την σκηνοθεσία και ο Brendan O'Brian έχει γράψει το σενάριο. Οι Nicolas Cantu, Shamon Brown Jr., Micah Abbey, Brady Noon, Jackie Chan, Ayo Edebiri, Ice Cube, Seth Rogen, John Cena, Paul Rudd, Natasia Demetriou, Rose Byrne, Post Malone, Hannibal Buress, Maya Rudolph και Giancarlo Esposito θα χαρίσουν τις φωνές τους.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου