Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Δείτε το clip από τη δεύτερη σεζόν του Heartstopper


Κατά τη διάρκεια του φετινού Tudum που διεξάγεται στη Βραζιλία, το Netflix δημοσίευσε ένα κλιπ από τη δεύτερη του Heartstopper η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 3 Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε πως η σειρά έχει ήδη ανανεωθεί για τρίτη σεζόν.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Δύο αγόρια γνωρίζονται, γίνονται φίλοι και ερωτεύονται. Όταν ο ευγενικός Τσάρλι και ο φαν του ράγκμπι Νικ γνωρίζονται στο λύκειο, γρήγορα αντιλαμβάνονται ότι η απρόσμενη φιλία τους εξελίσσεται σε έναν απροσδόκητο έρωτα. Ο Τσάρλι, ο Νικ και οι φίλοι τους πρέπει να πορευτούν στο διαρκές ταξίδι της αυτογνωσίας και της αποδοχής του εαυτού τους, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον καθώς μαθαίνουν να ανακαλύπτουν τον πιο αληθινό εαυτό τους.
Η Alice Oseman είναι η δημιουργός του Heartstopper και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Euros Lyn, Patrick Walters, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta, Iain Canning και Emile Sherman. Στο καστ βρίσκονται οι Kit Connor, Joe Locke, William Gao, Yasmin Finney, Corinna Brown, Kizzy Edgell, Tobie Donovan, Rhea Norwood, Jenny Walser, Sebastian Croft, Cormac Hyde-Corrin, Fisayo Akinade, Chetna Pandya, Stephen Fry και Olivia Colman.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου