Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Τελείωσε η παραγωγή της δεύτερης σεζόν του Reacher


Τα Amazon Studios με ανάρτηση που έκαναν στο λογαριασμό τους στο Instagram πριν από λίγες ώρες, γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Reacher η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά στο Prime Video.

Ο νέος κύκλος θα έχει ως βάση το βιβλίο "Bad Luck and Trouble" και στο καστ βρίσκονται οι Alan Ritchson, Maria Sten, Shaun Sipos, Serinda Swan, Ferdinand Kingsley, Rory Cochrane, Domenick Lombardozzi, Luke Bilyk, Dean McKenzie, Edsson Morales, Andres Collantes, Shannon Kook-Chun, Ty Victor Olsson, Josh Blacker και Al Sapienza. Η υπόθεση της σειράς ακολουθεί τον βετεράνο ερευνητή της στρατονομίας, Jack Reacher που πρόσφατα έχει επιστρέψει στην κανονική ζωή. Ο Nick Santora έχει καθήκοντα δημιουργού, ειδικού παραγωγού και showrunner.

Οι Amazon Studios, Paramount Television και Skydance Television έχουν κάνει την παραγωγή του πρότζεκτ. Οι Lee Child, Don Granger, Scott Sullivan, Christopher McQuarrie, David Ellison και Dana Goldberg έχουν χρέη ειδικού παραγωγού ενώ η Carolyn Harris είχε την επίβλεψη για λογαριασμό της Skydance Television.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου