Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Οι σειρές του DCU


Οι James Gunn και Peter Safran εκτός από ταινίες που θα έχει το DCU, αποκάλυψε χθες τις τηλεοπτικές σειρές που αναμένεται να έχει το σύμπαν. Το Waller, το spin-off του Peacemaker, προχωράει κανονικά και θα έχει για δημιουργούς τους Christal Henry (Watchmen) και Jeremy Carver.

Η σειρά για τους Green Lanterns θα έχει τον τίτλο "Lanterns" και θα ακολουθεί τους Hal Jordan και John Stewart ενώ θα είναι στο στυλ του True Detective. Το Paradise Lost θα είναι prequel δραματική σειρά των ταινιών του Wonder Woman που θα προβληθεί στο HBO Max και λαμβάνει χώρα στη Θεμίσκυρα, ενώ θα είναι σαν το Game of Thrones.

Τέλος αυτόνομη σειρά στο HBO Max θα έχει ο Booster Gold, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες. Στα κόμικς ο Booster Gold aka Michael Jon Carter ήταν αθλητής του American Football, του οποίου η καριέρα του καταστρέφεται από την αγάπη του για τον τζόγο. Με την φήμη του να έχει αμαυρωθεί, ο Carter κλέβει υπερηρωικά κειμήλια και ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για να γίνει διάσημος υπερήρωας. Αν και ξεκίνησε αλαζόνας, ο Booster έγινε τελικά ένα πραγματικός ήρωας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου