Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Τα Sex Criminals και Bitch Planet θα γίνουν σειρές από το Prime Video


Οι βραβευμένοι δημιουργοί κόμικς, Matt Fraction και Kelly Sue DeConnick υπέεγραψαν αποκλειστικές συμφωνίες με το Amazon Prime Video, όπως αποκαλύπτει με ρεπορτάζ του το Above the Line. Η διάσημη υπηρεσία streaming θα ετοιμάσει σειρές για τα κόμικς Sex Criminals και Bitch Planet.

Η υπόθεση του Sex Criminals ακολουθεί έναν ηθοποιό με το όνομα Jon και μια βιβλιοθηκάριο που ονομαζέται Suzie, οι οποίοι κοιμούνται μαζί αφού έχουν γνωριστεί σ' ένα πάρτι και σοκαρισμένοι ανακαλύπτουν πως και οι δυο έχουν τη δυνατότητα να παγώνουν το χρόνο όταν έρχονται σε οργασμό. Το κόμικ κυκλοφόρησε μέσω της Image Comics από το 2013 έως το 2020 και είχε 31 τεύχη και ένα special. Ο Fraction έγραψε το σενάριο και ο Chip Zdarsky έκανε την εικονογράφηση.

Το Bitch Planet περιγράφεται ως μια δυστοπική σειρά και επικεντρώνεται σε μη συμμορφούμενες γυναίκες που αρνούνται να ακολουθήσουν τους κανόνες της πατριαρχίας και στέλνονται σε σωφρονιστικό ίδρυμα σε άλλο πλανήτη. Η DeConnick έγραψε το σενάριο του κόμικ, το οποίο είχε δέκα τεύχη που κυκλοφόρησαν το 2014-2017 (στη συνέχεια ακολουθήσε μια limited σειρά πέντε τευχών) και βγήκε από την Image Comics, και ο Valentine De Landro έκανε την εικονογράφηση.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου