Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Poster για το One Piece


Το Netflix δημοσίευσε στο Twitter την πρώτη προωθητική αφίσα της live-action σειράς του One Piece, της οποίας η πρώτη σεζόν θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως αργότερα μέσα στη χρονιά, με τον Iñaki Godoy να δεσπόζει ως Monkey D. Luffy.

Οι Iñaki Godoy, Mackenyu, Jacob Gibson, Emily Rudd, Taz Skyler, Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Aidan Scott, Jeff Ward (Hacks), McKinley Belcher III, Vincent Regan και Peter Gadiot είναι στο καστ. Ο Steven Maeda (Lost, The X-Files) είναι σεναριογράφος, showrunner και ειδικός παραγωγός και ο Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D., Luke Cage) είναι σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός. Οι Tomorrow Studios και Netflix βρίσκονται στην παραγωγοί και οι Marty Adelstein, Becky Clements και Eiichiro Oda έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Η υπόθεση του manga επικεντρώνεται στον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή ο οποίος όπως και πολλοί άλλοι πειρατές, ονειρεύεται να διεκδικήσει το θρυλικό θησαυρό "One Piece" που άφησε πίσω του ένας θρυλικός πειρατής. Συγκεντρώνει ένα πλήρωμα και ένα πλοίο και εξερευνά την Μεγάλη Γραμμή σε αναζήτηση του θησαυρού, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αντιπάλους πειρατές και το Ναυτικό της κυβέρνησης κατά μήκος του δρόμου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου