Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Τελείωσαν τα γυρίσματα του Madame Web


Η Dakota Johnson σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο Variety, γνωστοποίησε πως έχουν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα του Madame Web. Στο μέλλον δεν αποκλείεται να γίνουν reshoots καθώς κάτι τέτοιο συνηθίζεται στα περισσότερα blockbusters.

Στα κόμικς η Madame Web είναι μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα που πάσχει από χρόνια νευρομυϊκή νόσο που κάνει δύσκολη την μετακίνηση και την αναπνοή και ως εκ τούτου συνδέεται με ένα σύστημα υποστήριξης ζωής που μοιάζει με αράχνη ιστού. Μέσω της ψυχικής της όρασης μπορεί να προβλέψει το μέλλον, να διαβάσει το νου και να φέρει σε πέρας παραψυχικές εγχειρήσεις. Οι Denny O'Neil και John Romita Jr. είναι οι δημιουργοί του χαρακτήρα που έκανε το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο του 1980 στο 210ο τεύχος του The Amazing Spider-Man.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής στις 16 Φεβρουαρίου του 2024. Η S.J. Clarkson έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και οι Matt Sazama και Burk Sharpless έχουν γράψει το σενάριο ενώ ο Kerem Sanga έχει γράψει το προηγούμενο προσχέδιο σεναρίου. Στο καστ βρίσκονται οι Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Emma Roberts, Mike Epps, Adam Scott και Zosia Mamet.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου