Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Honest Game Trailers: Midnight Suns


Πριν από μερικές ημέρες το Fandom Games κοινοποίησε στο διαδίκτυο το Honest Game Trailer για το πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Marvel, Midnight Suns, το οποίο ετοίμασαν οι Firaxis Games και 2K Games.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
Eίσαι ο Hunter, ένας θρυλικός Demon Slayer, με ένα μυστήριο παρελθόν... και μυστικά που έχεις ακόμη να αποκαλύψεις. Όταν η δαιμονική Lilith και ο τρομερός στρατός της ενωθεί με τον στρατό της Hydra, απελευθέρωσε τη σκοτεινή πλευρά της Marvel. Ως Hunter, η αποστολή σου είναι να οδηγήσεις μια απίθανη ομάδα έμπειρων Super Heroes και επικίνδυνων υπερφυσικών πολεμιστών στη νίκη. Μπορούν θρύλοι όπως ο Doctor Strange, ο Iron Man και ο Blade να παραμερίσουν τις διαφορές τους μπροστά σε μια αυξανόμενη αποκαλυπτική απειλή; Εάν πρόκειται να σώσεις τον κόσμο, θα πρέπει να δημιουργήσεις συμμαχίες και να οδηγήσεις την ομάδα στη μάχη ως οι θρυλικοί Midnight Suns..
Το Midnight Suns κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου και είναι διαθέσιμο στα Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S. Ο Jake Solomon έχει καθήκοντα creative director.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου