Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Οι Ethan Embry και Sunny Mabrey θα έχουν ρόλους στο Gotham Knights


Οι γνωστοί από το Once Upon a Time, Ethan Embry και Sunny Mabrey θα έχουν επαναλαμβανόμενους ρόλους στο Gotham Knights, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 14 Μαρτίου, ως αντίστοιχα Arthur Brown και Crystal Brown αντίστοιχα που είναι οι γονείς της Stephanie.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στον απόηχο της δολοφονίας του Bruce Wayne, όπου ο επαναστατημένος υιοθετημένος γιος του σχηματίζει μια απίθανη συμμαχία με τα παιδιά των εχθρών του Batman καθώς όλοι τους έχουν παγιδευτεί για τη δολοφονία του Caped Crusader. Και ως οι πιο καταζητούμενοι εγκληματίες της πόλης, αυτή η ομάδα των απροσάρμοστων πρέπει να αγωνιστεί για να καθαρίσουν τα ονόματά τους. Αλλά σε μια Gotham χωρίς Σκοτεινό Ιππότη για να την προστατεύσει, η πόλη έχει γίνει πιο επικίνδυνη από ποτέ. Ωστόσο, η ελπίδα προέρχεται από τα πιο απροσδόκητα μέρη, καθώς αυτή η ομάδα αταίριαστων φυγάδων θα γίνει η επόμενη γενιά σωτήρων της, γνωστοί ως Gotham Knights.
Οι Fallon Smythe, Tyler DiChiara, Olivia Rose Keegan, Navia Robinson, Oscar Morgan, Misha Collins, Anna Lore και Rahart Adams είναι στο καστ του Gotham Knights. Οι Natalie Abrams, James Stoteraux και Chad Fiveash είναι δημιουργοί και θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter και David Madden. Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου