Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Οι υπόλοιπες ανακοινώσεις του DCU


Οι James Gunn και Peter Safran γνωστοποίησαν ότι το ντεμπούτο του Batman θα γίνει με την ταινία The Brave and the Bold. Εκεί θα δούμε και τον Robin του Damian Wayne. Το πρότζεκτ θα έχει ως έμπνευση το run του Grant Morrison.

Ακόμη έγινε γνωστό ότι ο Gunn έχει γράψει τα σενάρια για τη σειρά κινουμένων σχεδίων Creature Commandos που θα αποτελείται από επτά επεισόδια και είναι σε στάδιο παραγωγής. Μια ομάδα κλασσικών τεράτων πολεμάει τους Ναζί. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί το φωνητικό καστ.

Το The Authority θα έχει ως βάση την ομάδα υπερηρώων που έχει ακραίες μεθόδους προστασίας του πλανήτη. Η σειρά κόμικ του γκρουπ είχε κυκλοφορήσει από την Wildstorm. Το πρώτο κεφάλαιο του DCU θα κλείσει με τη σόλο ταινία του Swamp Thing που θα ανήκει στο είδος του τρόμου. Τέλος αποκαλύφθηκε πως οι Drew Goddard (Cloverfield, Cabin in the Woods), Jeremy Slater (Moon Knight), Christina Hodson (The Flash, Batgirl, Birds of Prey), Christal Henry (HBO's Watchmen) και Tom King (Batman, Batman/Catwoman) έχουν βοηθήσει στην ετοιμασία του DCU.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου