Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η Ayo Edebiri πήρε ρόλο στο Thunderbolts


Η Ayo Edebiri (The Bear) σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline έκλεισε για ρόλο στο Thunderbolts, του οποίου τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το χαρακτήρα που θα παίξει.

Οι Florence Pugh, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, David Harbour, Julia Louis-Dreyfuss, Olga Kurylenko, Sebastian Stan και Harrison Ford βρίσκονται στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 26 Ιουλίου του 2024. Ο Jake Schreier έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και ο Eric Pearson (Black Widow) θα γράψει το σενάριο. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου