Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Το Ashfall θα αποκτήσει μεταφορά κόμικ


Σε μια πρώτη συνεργασία της Liithos, εταιρία παραγωγής ηλεκτρονικών παιχνιδιών από τους Michael Mumbauer (The Last of Us) και John Garvin (Days Gone), με τον Michael Le, το αποτέλεσμα θα δώσει μια νέα σειρά με σενάριο για το TikTok με βάση το ηλεκτρονικό παιχνίδι Ashfall αλλά και μια νέα σειρά κόμικ.

Ο Slider Jesus θα πρωταγωνιστήσει σε μια επική περιπέτεια που θα γνωρίσει στο κοινό τον κόσμο του παιχνιδιού με παραγγελία πέντε επεισοδίων που θα ξεκινήσει στις 29 Ιανουαρίου του 2023. Κάθε  επεισόδιο θα έχει συνοδευτικό ψηφιακό σχέδιο, με τους Coran Stone (Young Justice), Fico Ossio (Spider-Man), John Cassaday (Astonishing X-Men), Dave Wilkins (Star Wars: Darth Vader), Karl Kerschl (Adventures of Superman) και Tom Raney (Ultimate X-Men) να είναι στη δημιουργία. Αν κάποιος πάρει και τα πέντε, τότε ως μπόνους θα λάβει και μια έκτη ζωγραφιά.


Η σειρά κόμικ είναι δημιουργία του Garvin και έχει σχέδιο από τους Paul Pelletier (Aquaman), Brett Booth (Gunslinger) και Tony Harris (Starman). Η ιστορία διαδραματίζεται στις ΗΠΑ όπου το Seattle έχει βυθιστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια και ο πολιτισμός έχει χαθεί με τους ανθρώπους πλέον να χωρίζονται σε μονάδες με διαφορετικές ιδεολογίες. Ο Ash Naranjo, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Τάγμα της επιστήμης της ζωής θα έχει προσθετικά χέρια αφού γεννήθηκε χωρίς άνω άκρα.

ΠΗΓΗ






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου